Maneken vakcine: Ministar Marić i njegovi mišići obećavaju dobar imunitet protiv korone (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jan.2021, 17:45

"Maneken vakcine": Ministar Marić i njegovi mišići obećavaju dobar imunitet protiv korone (FOTO)

Mišići ministra finansija Hrvatske Zdravka Marića postali su apsolutni hit na internetu.

Na platformi "Reddit" objavljene su njegove fotografije sa vakcinisanja protiv korona virusa u beloj majici koja mu je istaknula mišićave ruke, a ubrzo su se pojavile brojne reakcije korisnika iz raznih zemalja sveta.

- Hrvatski ministar finansija proglašen je manekenom za vakcinaciju - opis je fotografije koja je na Redditu izazvala gotovo 22 hiljade reakcija.

"Ministar >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "fine-absova'", "Kapetan Hrvatska?", "S takvim mišićima mogao bi slobodno da bude i ministar odbrane", "Da nam bar dođe u Tursku", "U Hrvatskoj je sigurno porastao interes za finansijama", pisali su korisnici i korisnice Reddita iz raznih zemalja.

- Ok, selim se u Hrvatsku - napisala je korisnica iz Italije.

- Da nam bar ekonomija izgleda tako dobro kao njegovi mišići - dodao je jedan Hrvat.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.