Maloletnik osumnjičen za razbojništvo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Okt.2020, 14:14

Maloletnik osumnjičen za razbojništvo

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu podneće krivičnu prijavu nadležnom tužilaštvu protiv maloletnika sa područja Bačke Palanke, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo razbojništvo.

Sumnja se da je ovaj sedamnaestogodišnjak, maskiran i uz pretnju nožem, oduzeo novac od radnika na benzinskoj stanici u Gajdobri.

Istog dana, policija je identifikovala i pronašla osumnjičenog, kao i novac koji je oduzeo na pumpi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Maskirani maloletnik uz pretnju nožem opljačkao pumpu u Gajdobri, uhvaćen istog dana

Izvor: Radio 021, 20.Okt.2020

Novosadska policija podneće krivičnu prijavu protiv maloletnika sa područja Bačke Palanke zbog razbojništva...Sumnja se da je ovaj sedamnaestogodišnjak, maskiran i uz pretnju nožem, oduzeo novac od radnika na benzinskoj stanici u Gajdobri...Istog dana, policija je identifikovala i pronašla osumnjičenog,...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.