Maloletnik iz Obrenovca u punoj brzini udario u objekat i na mestu ostao mrtav (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 13.Jun.2016, 23:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maloletnik iz Obrenovca u punoj brzini udario u objekat i na mestu ostao mrtav (VIDEO)

Dečak star 15 godina izgubio je život kada se oko tri sata posle ponoći vozilo marke "grand cherokee"silovitom brzinom zakucalo u objekat na uglu ulica Vojvode Mišića i Kralja Petra Prvog u centru Obrenovca. 

Kako saznajemo, džipom je upravljao 23-godišnji muškarac, koji je najverovatnije izgubio kontrolu nad automobilom i potom udario u zid nekadašnjeg restorana "Ribica".

Pored njega teško su povređene još dve osobe stare 15 i 16 godina. Vozač i jedan od putnika zadobili su teške telesne povrede i trenutno se nalaze u Urgentnom centru.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

(VIDEO) UŽASNO: Džipom udarili u zid, dečak poginuo na 15. rođendan!

Izvor: Kurir, 14.Jun.2016, 07:10

...OBRENOVAC - Petnaestogodišnji dečak D T izgubio je život u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se juče oko 245 posle ponoći dogodila na uglu ulica Vojvode Mišića i Kralja Petra Prvog u centru Obrenovca kad je terenac „džip grand čiroki“, u kom se tinejdžer nalazio, udario u zid..U...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.