Malo se zanela: Ana Nikolić umislila da joj Rijana kopira stajling

Izvor: Blic, 05.Jun.2014, 21:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Malo se zanela: Ana Nikolić umislila da joj Rijana kopira stajling

Pevačica Ana Nikolić, objavila je na svom Instagram profilu fotografiju Rijanine provokativne haljine, navodeći da je popularna pevačica kopira.

Rijana je pre nekoliko dana zapanjila javnost sa svojom smelom kombinacijom, koja nije ostavljala previše toga mašti na volju, a Ana Nikolić, vodeći se onom "Kud svi Turci tu i mali Mujo", >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je pokušala da doda sebi na vrednosti.

Naime, ona je na Instagramu uporedila svoju haljinu sa Rijaninom, uz komentar "Da se zna ko je prvi nosio", iako njena haljina uopšte ne liči na onu koju je pevačica sa Barbadosa nosila.

Ovaj njen potez su čak osudili i njeni brojni obožavatelji, koji su je kritikovali zbog neosnovanog poređenja sa Rijanom.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ana Nikolić: Prva sam nosila Rijaninu haljinu

Izvor: Story, 05.Jun.2014

Pevačica je uporedila svoju odevnu kombinaciju sa onom koju je lepotica sa Barbadosa nedavno nosila na dodeli modnih nagrada...Ana Nikolić, Rijana, foto: Instagram

Nastavak na Story...

Jelena Karleuša: Super devojke nikada ne plaču

Izvor: Story, 06.Jun.2014, 16:24

Popularna pevačica oduševila je svoje fanove još jednom odevnom kombinacijom po uzoru na slavnog junaka Klarka Kenta..Jelena Karleuša, foto: Instagram

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.