Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Okt.2019, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maja Gojković: Potrebna saradnja da poslanici ne bi bili žrtve lažnih vesti

Predsednica Skupštine Srbije, Maja Gojković, rekla je danas u Beogradu da je glavna poruka 141. zasedanja Skupštine Interparlamentarne unije, kojem je bila domaćin, potreba za regionalnom saradnjom da poslanici ne bi bili žrtve lažnih vesti.

Gojković je rekla da je neophodno da države imaju "šansu da razgovaraju o bilateralnim odnosima ili da nam predstave svoje unutrašnje probleme, da ne budemo svi žrtve lažnih vesti i onoga što mi vidimo kao medijsku sliku, i na osnovu >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << toga kreiramo naš odnos prema državama".

"Pozvali smo vlade da stvaraju mostove, a ne da ih ruše", rekla je Gojković.

Ona je dodala da je to i glavni moto Beogradske deklaracije koja će danas biti doneta na zasedanju Skupštine Interparlamentarne unije.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Gojković: Potrebna saradnja da poslanici ne bi bili žrtve lažnih vesti

Izvor: Radio 021, 17.Okt.2019

Predsednica Skupštine Maja Gojković, rekla je u Beogradu da je glavna poruka 141. zasedanja Skupštine Interparlamentarne unije, kojem je bila domaćin, potreba za regionalnom saradnjom da poslanici ne bi bili žrtve lažnih vesti...Gojković je rekla da je neophodno da države imaju "šansu da razgovaraju...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.