MUŽ NE VOLI DLAKE NA MOM LICU: Bradata žena razmišlja da se obrije kako bi bila lepša suprugu

Izvor: Kurir, 26.Mar.2015, 13:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUŽ NE VOLI DLAKE NA MOM LICU: Bradata žena razmišlja da se obrije kako bi bila lepša suprugu

Kada je imala 13 godina, Analisi Hakleman iz Sanivejla, Kalifornija, dijagnostifikovan je sindrom policističnih jajnika

Srećno udata bradata žena razmišlja da obrije dlake sa lica jer želi da izgleda malo drugačije na slikama sa proslave petogodišnjice braka.

Kada je imala 13 godina, Analisi Hakleman iz Sanivejla, Kalifornija, dijagnostifikovan je sindrom policističnih jajnika. To je hormonski poremećaj koji uzrokujue rast dlaka na licu i >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << telu.

Dok je suprug podržava u njenom neobičnom imidžu i ohrabruje da i dalje pušta bradu, Analisa se nosi mišlju da obrije dlake sa lica  da bi izgledala lepo na fotografijama sa proslave godišnjice venčanja.

"David me podržava u svemu i potpuno je prihvatio moju bradu. Ne mislim da on obožava moje dlake na licu, ali voli mene i to je jedino bitno", rekla je Analisa u jednoj od epizoda serije "Čudna ljubav".

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

BRADATA ZENA U DILEMI Da li da se obrijem za svadbu

Izvor: medio.rs, 26.Mar.2015

Analisa Heklmen iz Sunivejla iz Kalifornije saznala je sa 13 godina da ima policistične jajnike, hormonalni poremećaj zbog kog joj pojačano rastu dlake po telu i licu. Muž je podržao njenu odluku da pusti bradu nakon godina brijanja Analisa Heklmen iz Sunivejla iz Kalifornije saznala je sa 13 godina...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.