Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Maj.2021, 14:38

MUŠKARAC I ŽENA PRONAĐENI MRTVI U HOTELSKOJ SOBI: Velike policijske snage oko Hiltona u Jorkširu

Smatra se da su oboje bili gosti hotela

Jedan muškarac i žena pronađeni su mrtvi u hotelskoj sobi hotela Hilton u Herogejtu, a policija je pokrenula istragu. Tragedija se dogodila u hotelu u Jorkširu. Par je sinoć pronađen mrtav u hotelu "DoubleTree" koji pripada lancu hotela "Hilton Herogejt Mažestik".

Smatra se da su oboje bili gosti i da su preminuli nakon incidenta u hotelu. Policajci kažu da su žrtve starosti između 30 i 40 godina i da su iz područja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Londona. Policajci takođe misle da se par od ranije poznavao. Potvrdili su da ne traže nikoga drugog u vezi sa smrtnim slučajevima.

Detektiv Vejn Foks iz Glavnog istražnog tima policije Severnog Jorkšira je rekao: "U utorak, 4. maja, oko 22.20 sata pozvalo nas je osoblje hotela u hotelu "Mažestik" kako bismo izvestili da su tela muškarca i žene locirana u hotelskoj sobi.

- Po dolasku, kolege iz službe hitne pomoći muškarca i ženu, oboje u kasnim 30-im i ranim 40-im iz područja Londona, proglasili su mrtvima na licu mesta. Njihove porodice su obaveštene i imaju podršku posebno obučenih službenika. U toku je detaljna istraga koja istražuje okolnosti obe smrti.

- Možemo potvrditi da ne tražimo nikoga drugog u vezi sa smrtnim slučajevima i želeli bismo da uverimo lokalnu zajednicu da verujemo da je ovo izolovani incident.

Svedoci su ispričali kako su sinoć na parkingu videli veliki broj policijskih automobila i vozila Hitne pomoći. Policija je još uvek na terenu u ulici Ripon, bez dodatnih podataka o tome kako je par umro.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.