MUP zaplenio četiri kilograma marihuane u Kraljevu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Jun.2020, 17:43

MUP zaplenio četiri kilograma marihuane u Kraljevu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kraljevu zaplenili su više od četiri kilograma marihuane i uhapsili R. DŽ. (1995) iz Užica zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je, na kraljevačkoj autobuskoj stanici, prilikom pregleda torbe osumnjičenog pronašla drogu zapakovanu u četiri paketa, navedeno je u saopštenju.

Osumnjičenom R. DŽ. je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavi, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Kraljevu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

UHAPŠEN DILER (41) U ZEMUNU Pretresom stana nađen kokain, skoro 9.000 evra i 280.000 dinara

Izvor: Blic, 20.Jun.2020

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su V. T. (41) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.