Izvor: S media, 01.Apr.2011, 11:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceca hoće da bude Crnogorka

Svetlana Ceca Ražnatović podnela je zahtev Ministarstvu unutrašnjih poslova Crne Gore za prijem u crnogorsko državljanstvo.

Tu informaciju su prenele podgoričke Vijesti pozivajući se na izvore iz Ministarstva.

Pogitnuta optužnica protiv Cece i Lidije

"Delije" prozivale Karadžića, Džajiću već na ulici aplauz

Ceci sledi suočenje sa Binićem VIDEO

Cecu čeka teško suočavanje na sudu

>> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Ceca se trenutno nalazi u Ljubljani i danas bi privatnim avionom trebalo da sleti u Tivat.

Pomalo neobično je da u crnogorskom MUP-u nisu hteli da potvrde informaciju o njenom dolasku, ali su u zvaničnom saopštenju naveli da u slučaju Svetlane Ražnatović "ne postoji smetnja da se postupi po nalogu za sticanje državljanstva Crne Gore, u skladu sa važećim propisima iz te oblasti".

Srpska folk zvezda je u zahtevu, između ostalog, navela da je crnogorska snaja, a pozvala se i na slučaj Dragana Džajića, koji je dobio crnogorsko državljanstvo.

Ipak, pojedini mediji u Srbiji su objavili da je Ceca postigla nagodbu sa tužilaštvom da će priznati krivicu u zamenu za kaznu od dve godine zatvora.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ceca čeka crnogorsko državljanstvo

Izvor: Vesti-online.com, 01.Apr.2011

Srpska folk pevačica Svetlana Ražnatović, protiv koje je podignuta optužnica zbog finansijskih malverzacija prilikom prodaje fudbalera, podnela je zahtev Ministarstvu unutrašnjih poslova Crne Gore za prijem u crnogorsko državljanstvo, objavile su podgoričke "Vijesti".

Nastavak na Vesti-online.com...

MUP uputio protest listu 'Vijesti' zbog neslane šale

Izvor: SrbijaNet.rs, 02.Apr.2011, 02:03

Crnogorsko ministarstvo unutrašnjih poslova i javne uprave uputilo je protest uredništvu lista "Vijesti" zbog danas objavljene informacije da srpska estradna umetnica Svetlana Ražnatović čeka crnogorsko državljanstvo, ocenivši da je reč o “neslanoj šali”. U saopštenju se navodi da je...

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.