MUP: Uhapšen muškarac koji je pretio Nataši Jeremić

Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Dec.2018, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUP: Uhapšen muškarac koji je pretio Nataši Jeremić

Beogradska policija uhapsila je danas V.D. (1950) osumnjičenog da je pretio Nataši Jeremić, supruzi predsednika Narodne stranke Vuka Jeremića.

On se sumnjiči da je danas oko 12 časova, u jednoj ulici na Vračaru, pretio Nataši Jeremić, a određeno mu je zadržavanje do 48 časova posle čega će uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Savez za Srbiju saopštio je ranije da je Natašu Jeremić nepoznata osoba presrela danas u Beogradu ispred >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << zgrade u kojoj živi, i uputila joj "niz najvulgarnijih uvreda i direktnih pretnji po fizički integritet nje i njene porodice".

"Ovakvi napadi su posledica agresivne hajke koju režim sprovodi protiv svih neistomišljenika, crtajući im mete na čelu, samo zbog toga što se usuđuju da upute javnu kritiku u vezi sa stanjem u državi", naveli su iz Saveza za Srbiju.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen muškarac koji je pretio Nataši Jeremić

Izvor: Radio 021, 29.Dec.2018

Beogradska policija uhapsila je danas V.D. (68) osumnjičenog da je pretio Nataši Jeremić, supruzi predsednika Narodne stranke Vuka Jeremića...On se sumnjiči da je danas oko 12 časova, u jednoj ulici na Vračaru, pretio Nataši Jeremić, a određeno mu je zadržavanje do 48 časova posle čega će...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.