MUP: Uhapšen muškarac koji je pretio Nataši Jeremić

Izvor: Večernje novosti, 29.Dec.2018, 21:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUP: Uhapšen muškarac koji je pretio Nataši Jeremić

Policija u Beogradu uhapsila je V. D. (68) zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo ugrožavanje sigurnosti Policija u Beogradu uhapsila je V. D. (68) zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo ugrožavanje sigurnosti.On se sumnjiči da je danas oko 12 časova, u jednoj ulici na Vračaru, uputio verbalne pretnje Nataši Jeremić.Kako se nezvanično saznaje u pitanju je osoba koja je duševno obolela.Policija je ubrzo nakon prijavljenog događaja >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << identifikovala i uhapsila osumnjičenog, navodi se u saopštenju MUP.Osumnjičenom V. D. je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.Prethodno je Savez za Srbiju saopštio je da je nepoznato lice presrelo Natašu Jeremić, novinarku i suprugu predsednika Narodne stranke Vuka Jeremića ispred zgrade u kojoj živi i uputilo joj "niz najvulgarnijih uvreda i direktnih pretnji po fizički integritet nje i njene porodice".

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Nemačka policija uhapsila Sirijca traženog u Holandiji zbog pripreme napada

Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Dec.2018

Nemačka policija je saopštila da je uhapsila Sirijca osumnjičenog za učešće u pripremi terorističkog napada u Holandiji...Policija navodi da je 26-godišnji muškarac uhapšen danas u Majncu posle zahteva da bude izručen Holandiji, prenosi Asošiejted pres...Osumnjičeni nema krivični dosije...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.