MUP: Nađena tri beživotna tela u Surčinu, uhapšeno troje, osumnjičen samoubica

Izvor: B92, 18.Jun.2019, 09:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUP: Nađena tri beživotna tela u Surčinu, uhapšeno troje, osumnjičen samoubica

Beograd -- Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Surčinu pronašli su sinoć tri beživotna tela, 42-godišnjeg muškarca i 78-godišnje i 80-godišnje žene.

Policija je uhapsila tri osobe zbog sumnje da su pomogle u izvršenju ovog krivičnog dela: M. S.(1988) zbog sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo u saizvršilaštvu, L.D. (1997) teško ubistvo pomaganjem i N.Č. (1999) koji se sumnjiči za krivično delo pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dela, saopštio je MUP.

Sumnja se da je izvršilac ovog trostrukog ubistva, od 5. juna ove godine, D. J. (1994) zbog neraščišćenih novčanih dugovanja, navodi MUP u saopštenju.

Inače, D.J. je pre nekoliko dana naneo sebi povrede iz vatrenog oružja od kojih je potom preminuo.

M. S., L.D. i N.Č. je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Nestanak lica čija tela su pronađena u Surčinu prijavljen je policiji 10. juna.

D.J. je izvršio samoubistvo pošto je u novobeogradskom bloku 45 prošle nedelje nasred ulice pucao u svoju suprugu T. J. (25), pred njihovim jedanaestomesečnim detetom koje je bilo u kolicima.

D.J. se, misleći da je ubio suprugu, dao u beg kroz park u Bloku 45, međutim policajac koji je bio u blizini zločina pojurio je za njim i D.J. je u panici pucao sebi u glavu. On je ubrzo prevezen u bolnicu, ali je nakon četiri dana borbe lekara za njegov život, preminuo.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.