MUP: Lažna vest da su uginuli policijski psi i konji, kamenicama povređena tri konja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Jul.2020, 11:55

MUP: Lažna vest da su uginuli policijski psi i konji, kamenicama povređena tri konja

Ministarstvo unutrašnjih poslova obaveštava javnost da društvenim mrežama kruži lažna vest da su tokom protesta u Beogradu od suzavca uginuli službeni policijski psi i konji.

Radi se o apsolutnim izmišljotinama. Saopštavamo da nijedan službeni pas nije povređen tokom protesta, dok su tri policijska konja povređena od kamenica kojima su ih demonstranti gađali i reč je o potpuno neshvatljivom nasilju nad životinjama.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MUP: Policijski konji i psi nisu uginuli od suzavca tokom protesta u Beogradu

Izvor: Blic, 15.Jul.2020

Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je da društvenim mrežama kruži lažna vest da su tokom protesta u Beogradu od suzavca uginuli službeni policijski psi i konji.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.