Izvor: Radio 021, 15.Jul.2020, 12:08

MUP: Laž da su policijski psi i konji uginuli od suzavca tokom protesta u Beogradu

Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštio je da društvenim mrežama kruži lažna vest da su tokom protesta u Beogradu od suzavca uginuli službeni policijski psi i konji.

"Radi se o apsolutnim izmišljotinama. Saopštavamo da nijedan službeni pas nije povređen tokom protesta, dok su tri policijska konja povređena od kamenica kojima su ih demonstranti gađali", navodi MUP.

Kako dodaju, reč je o potpuno neshvatljivom nasilju nad životinjama.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

MUP se hitno oglasio zbog vesti da su od suzavca stradali policijski psi i konji

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jul.2020

Informacija se širi društvenim mrežama..Ministarstvo unutrašnjih poslova obaveštava javnost da društvenim mrežama kruži lažna vest da su tokom protesta u Beogradu od suzavca uginuli službeni policijski psi i konji...U saopštenju dostavljenom medijima MUP navodi da se radi o apsolutnim izmišljotinama...-...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.