MUP: Dvoje uhapšeno zbog pomaganja u ubistvu

Izvor: N1 televizija, 11.Jun.2018, 11:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUP: Dvoje uhapšeno zbog pomaganja u ubistvu

Policija u Beogradu uhapsila je S. M. (63) i S. Đ. (44) iz Kruševca zbog sumnje da su pomagali u ubistvu G. G. D. (58), saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Kako se navodi G. G. D. ubijen je 6. maja ove godine na Novom Beogradu. Njega je ubio pokojni D. S. (71) iz Kruševca, a sumnja se da su mu pomogli dvojica uhapšenih i za sada nepoznata osoba.

Protiv osumnjičenih je podneta krivična prijava.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Uhapšene dve osobe zbog sumnje da su pomagale u ubistvu u maju

Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Jun.2018

Policija u Beogradu uhapsila je S. M. (63) i S. Đ. (44) iz Kruševca zbog sumnje da su pomagali u ubistvu G. G. D. (58), saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova...Kako se navodi G. G. D. ubijena je 6. maja ove godine na Novom Beogradu. Nju je ubio pokojni D. S. (71) iz Kruševca, a sumnja se...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.