Izvor: N1 televizija, 17.Jun.2021, 09:37

MUP: Dnevno 10.000 zahteva za dokumenta, ne čekajte poslednji trenutak

Ministarstvo unutrašnjih poslova ukazuje da je u prvoj polovini ovog meseca u odnosu na isti period 2019. godine, pre izbijanja pandemije koronavirusa, broj zahteva za izdavanje ličnih dokumenata, pasoša i ličnih karti građana veći za 40 odsto.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gužve na šalterima MUP-a: "Potražnja" za ličnim dokumentima veća za 40 odsto

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Jun.2021

Ministarstvo unutrašnjih poslova ukazujе da jе u prvoj polovini ovog mеsеca u odnosu na isti pеriod 2019. godinе, prе izbijanja pandеmijе Korona virusa, broj zahtеva za izdavanjе ličnih dokumеnata, pasoša i ličnih karti građana vеći za 40 odsto...Od počеtka mеsеca u svim policijskim...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

MUP: Dnevno oko 10.000 zahteva za izdavanje ličnih dokumenata

Izvor: Danas, 17.Jun.2021

U prvoj polovini juna broj zahteva za izdavanje ličnih dokumenata, pasoša i ličnih karti građana veći je za 40 odsto u odnosu na isti period 2019. godine, pre izbijanja pandemije Korona virusa, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Nastavak na Danas...

PADOŠE S NOGU U MUP SRBIJE, DNEVNO PRIME I PO 10.000: Broj zahteva za izdavanje dokumenata porastao za 40 odsto! NAVALA NA PASOŠE

Izvor: Kurir, 17.Jun.2021

Samo u ponedeljak izdat je rekordni broj ličnih dokumenata - 9.139 pasoša i 3.164 ličnih karata

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.