MUNJEVITA AKCIJA SRPSKE POLICIJE: Uhapšeno 11 osumnjičenih za UBISTVO SESTRIĆA VLADIKE IRINEJA!

Izvor: Telegraf.rs, 04.Jul.2016, 17:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUNJEVITA AKCIJA SRPSKE POLICIJE: Uhapšeno 11 osumnjičenih za UBISTVO SESTRIĆA VLADIKE IRINEJA!

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova su nakon brze i efikasne akcije uhapsili 11 osoba koji pripadaju kriminalnoj grupi koju predvodi A. K., a koji se dovode u vezu sa teškim ubistvom Marka Milićevića, inače sestrića vladike Irineja Bulovića, u blizini njegove kuće u Subotici.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega su privedeni Višem javnom tužilaštvu. Subotički Viši sud odredio je pritvor do 30 dana A. K. (1991), S. V. (1995), M. A. (1987), >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << D. I. (1988) i B. J. (1988), dok je za preostala šest lica određena mera zabrane napuštanja boravišta.

Navedenoj kriminalnoj grupi na teret se stavljaju i krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, kao i neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Foto: Facebook/Mirko Milicevic

Osumnjičeni A. K. je oktobra prošle godine bio ranjen kada je pucano na njegovo vozilo i tom prilikom ubijen je F. V. koji je bio sa njim u automobilu.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.