MOJ BOBAN je otišao da deci obezbedi struju, pronašla sam ga MRTVOG SA OŽILJKOM PREKO VRATA: Jezivi detalji tragedije u Rakovici

Izvor: Telegraf.rs, 10.Avg.2016, 14:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MOJ BOBAN je otišao da deci obezbedi struju, pronašla sam ga MRTVOG SA OŽILJKOM PREKO VRATA: Jezivi detalji tragedije u Rakovici

Boban Mladenović (36), čije je beživotno telo pronađeno rano jutros na deponiji u beogradskom naselju Rakovica, otac je petoro dece kojoj je otišao da obezbedi struju.

Njega je supruga pronašla ukočenog, sa žicom u rukama i ožiljkom preko vrata, a sumnja se da je preminuo od posledica strujnog udara prilikom krađe struje.

Ona je ostala sa njihovih petoro dece u napuštenoj kući u kojoj žive, kada je oko pet ujutru njen suprug izašao.

- Kada sam shvatila >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << da ga nema dugo, krenula sam da ga tražim - objasnila je nesrećna žena.

Portparolka službe Hitne pomoći Nada Macura, rekla je da je njihova ekipa poziv primila jutros oko 7.30 sati, ali da je samo mogla da konstatuje smrt muškarca.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

STRUJA UBILA OCA PETORO DECE: Pokušao da se nelegalno priključi na električnu mrežu

Izvor: Kurir, 11.Avg.2016, 09:03

...BEOGRAD - Boban Mladenović (36) iz Rakovice, otac petoro maloletne dece, nastradao je od udara struje dok je pokušavao da se nelegalno priveže na električnu mrežu..Nesreća se dogodila u utorak uveče u izbegličkom naselju na Kružnom putu nedaleko od ulaza u Resnik..Telo našla žena..Telo...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.