MLADIĆ OSUMNJIČEN ZA PEDOFILIJU: Dečaku (11) se predstavio kao devojka, SLAO MU EKSPLICITNE FOTOGRAFIJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jun.2020, 15:33

MLADIĆ OSUMNJIČEN ZA PEDOFILIJU: Dečaku (11) se predstavio kao devojka, SLAO MU EKSPLICITNE FOTOGRAFIJE

Muškarac D.K. (26), osumnjičen za pedofiliju, uhapšen je u Goraždu.

 Akciju hapšenja provela je Federalna uprave policije (FUP) pod nadzorom Kantonalnog tužilaštva Sarajevo u saradnji s Kantonalnim tužilaštvom Bosansko-podrinjskog kantona

- D. K.se sumnjiči da se koristeći znanjima i veštinama iz oblasti informacionih tehnologija, na društvenoj mreži Instagram, kreirao korisnički račun sa kojeg je od dana 16. aprila 2020. godine uspostavio onlajn komunikaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa dečakom od 11 godina pri tome se predstavljajući se kao sedamnestogodišnja devojka, iako je prethodno upoznat da razgovara sa jedanestogodišnjakom, istom poslao fotografije seksualno-eksplicitnog sadržaja, a u nastavku razgovora zahtevao od njega fotografije istog sadržaja, odnosno pokušavajući istog navesti da izvrši snimanje fotografskog zapisa - saopšteno je iz FUP.

U nastavku međusobne komunikacije osumnjičeni je zahtevao sastanak sa dečakom na području Sarajeva, sa ciljem seksualnog iskorištavanja istog.

Uhapšeni će kriminalistički biti obrađen u službenim prostorijama Federalne uprave policije, te će u zakonskom roku biti predato uz Izveštaj o počinjenom krvičnom delu na dalju nadležnost Kantonalnom tužilaštvu Kantona Sarajevo, navodi FUP.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.