MISLILI SU DA SANJAJU Slon ih zaustavio pa im zgnjecio auto

Izvor: medio.rs, 12.Jan.2015, 23:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MISLILI SU DA SANJAJU Slon ih zaustavio pa im zgnjecio auto

Ako je sudeći po video snimku, životinja je verovatno pomislila da je četvorotočkaš neka igračka i pokušao je da sedne na haubu, međutim onda se okliznuo i pao sa vozila

U Nacionalnom parku Kruger u Severnoj Africi, dogodila se nesvakidašnja situacija kada je slon izašao na ulicu u trenutku kada je njom prolazio jedan porodični automobil.

Naime, videvši životinju kako stoji na ulici, vozač je zaustavio kola u nadi da će se slon pomeriti. Međutim on >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << to nije učinio, već je, sudeći po video snimku, pomislio da je ovaj četvorotočkaš igračka i pokušao je da sedne na haubu.

Ipak, on se okliznuo, pao sa haube i otišao dalje svojim putem, a na sreću niko iz automobila nije povređen, samo je pričinjena materijalna šteta.

Pogledajte video:

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.