MIR SU PREKINULI TRAGIČNI ZVUCI Na ogradi škole osvanula pesma posvećena stradalima u masakru na Vračaru (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2023, 10:12

"MIR SU PREKINULI TRAGIČNI ZVUCI" Na ogradi škole osvanula pesma posvećena stradalima u masakru na Vračaru (FOTO)

Danas otpočinje nastava u OŠ "Vladislav Ribnikar" nakon prošlonedeljnog masakra.

Prošlo je tačno sedam dana nakon masakra u OŠ "Vladislav Ribnikar"  u kome je K.K. ubio devet a ranio sedam osoba ,danas je konačan povratak đaka u školske klupe.

Sa ulaza škole sklonjene su cveće i sveće dok je na ogradi škole danas osvanula potresna pesma učenice IX beogradske gimnazije posvećena stradalima u masakru.

 Roditelji su saglasni sa direktorkom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u odluci da se ne kreće odmah sa nastavom već samo sa prilagođavanjem u vidu razgovora učenika i nastavnika, a po potrebi uključen bi bio i psiholog.

Dečak K.K. (13) koji je izvršio ubistvo, za njega krivično ne može da odgovara, jer u trenutku kada je zločin počinjen nije imao 14 godina. Njegov otac, iz čijeg pištolja je i pucao, nalazi se u pritvoru.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.