UČIONICA U KOJOJ JE KOSTA UBIO DRUGARE BIĆE TRAJNO ZAPEČAĆENA Najnovije vesti iz Ribnikara, roditelj otkrio šta će biti sa kabinetom istorije

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2023, 14:24

UČIONICA U KOJOJ JE KOSTA UBIO DRUGARE BIĆE TRAJNO ZAPEČAĆENA Najnovije vesti iz "Ribnikara", roditelj otkrio šta će biti sa kabinetom istorije

Predlozi su se našli na Savetu roditelja

Učionica u OŠ "Vladislav Ribnikar" u kojoj se 3. maja 2023. godine dogodio zločin kakav Srbija ne pamti kada je trinaestogodišnji učenik ubio osmoro drugara i školskog čuvara, a ranio nastavnicu istorije i još sedmoro učenika, biće trajno zatvorena, saznaje Kurir!

- Ta učionica u kojoj je dečak izvršio zločin biće trajno zatvorena, deca se neće vraćati tu. Taj kabinet imaće neku drugu namenu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << postoji mogućnost da bude memorijalna soba, ali to se još ne zna, a taj predlog našao se i na Savetu roditelja - navodi roditelj jednog od učenika ove škole.

Kako se saznaje, večeras u 19 časova biće održan Savet roditelja OŠ "Vladislav Ribnikar".

- Neki roditelji su za to da se škola rekonstruiše, a dok traje adaptacija deca bi imala onlajn nastavu. Tako bi mogli da se u školske klupe vrate s početkom naredne školske godine, a i dobilo bi se na vremenu da se deca oporave, idu na razgovore sa stručnjacima, itd. Drugi predlog je da se normalno nastavi sa odvijanjem nastave, e sad kako će to moći da se uradi, videćemo - navodi izvor.

Sagovornik dodaje i da učenik koji je počinio jezivi zločin nije bio žrtva vršnjačkog nasilja.

- Nije bi ni omiljen, ali nije bio ni žrtva nasilja. Bio je na žurci s tom decom dva dana pre nego što ih je ubio i ranio. Nije istina da je dobio keca iz istorije, on je sa tom nastavnicom bio u odličnim odnosima. Bio je u dobrim odnosima i sa čuvarom koga su svi voleli. On je pokušao da ga zaustavi, a u njega je ispaljeno 15 metaka - kaže izvor.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.