MILO ZABRANIO POPULARNOG BALKANSKOG PEVAČA: Otkazao mu KONCERT u Nikšiću bez ikakvog objašnjenja! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jul.2019, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILO ZABRANIO POPULARNOG BALKANSKOG PEVAČA: Otkazao mu KONCERT u Nikšiću bez ikakvog objašnjenja! (FOTO)

Nastup pevača otkazan je iznenada

Iako je ranije bio najavljen kao jedna od glavnih zvezda predstojećeg "Bedem festa" u Nikšiću, crnogorski pevač Vlado Georgiev objavio je da ipak od njegovog nastupa nema ništa.

- Nećemo se gledati na "Bedem festu" u Nikšiću, iako smo svi to jako želeli. Ne pitajte mene zašto, jer ja ne znam odgovor. Samo je rečeno — ne. I meni i organizatorima - napisao je Vlado Georgiev na svom Tviter nalogu.

Organizatori "Bedem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << festa" su najavili da će naknadno obrazložiti zbog čega je otkazan nastup pevača.

Nećemo se gledati na Bedem festu u Nikšiću, iako smo svi to jako željeli. Ne pitajte mene zašto, jer ja ne znam odgovor. Samo je rečeno - ne. I meni i organizatorima. Vidimo se drugom prilikom. Hvala svima koji su htjeli da te večeri uživamo u muzici i ljubavi.

— Vlado Georgiev (@VladoGeorgiev) July 20, 2019

Georgiev je poznat kao veliki kritičar vlasti u Crnoj Gori.

- Vidimo se drugom prilikom. Hvala svima koji su hteli da te večeri uživamo u muzici i ljubavi - napisao je Georgiev.

Tviteraši su u komentarima izrazili svoj bes, navodeći da iza svega stoji Milo Đukanović.

BONUS VIDEO: NEOBIČNO ISTRAŽIVANJE: Ovako bi izgledala Zemlja da na njoj ostane SAMO 100 LJUDI (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.