Vidimo se drugom prilikom: Vladi Georgijevu zabranjen nastup u Crnoj Gori?

Izvor: B92, 21.Jul.2019, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Vidimo se drugom prilikom": Vladi Georgijevu zabranjen nastup u Crnoj Gori?

Iako je ranije bio najavljen kao jedna od glavnih zvezda predstojećeg "Bedem festa" u Nikšiću, popularni crnogorski pevač Vlado Georgiev je objavio da ipak od njegovog nastupa nema ništa.

"Nećemo se gledati na 'Bedem festu' u Nikšiću, iako smo svi to jako želeli. Ne pitajte mene zašto, jer ja ne znam odgovor. Samo je rečeno - ne. I meni i organizatorima", napisao je Vlado Georgiev na svom Tviter nalogu.

Organizatori "Bedem festa" su najavili da će naknadno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << obrazložiti zbog čega je otkazan nastup pevača.

"Vidimo se drugom prilikom. Hvala svima koji su hteli da te večeri uživamo u muzici i ljubavi", napisao je Georgiev.

Georgiev je, inače, poznat kao veliki kritičar vlasti u Crnoj Gori, navode Novosti.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vladi Georgijevu zabranili nastup u Nikšiću

Izvor: Večernje novosti, 21.Jul.2019

Organizatori „Bedem festa“ su najavili da će naknadno obrazložiti zbog čega je otkazan koncert pevača IAKO je ranije bio najavljen kao jedna od glavnih zvezda predstojećeg „Bedem festa” u Nikšiću, popularni crnogorski pevač Vlado Georgiev objavio je da ipak od njegovog...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.