MILION ZARAŽENIH U FRANCUSKOJ: Juče ponovo oboren crni rekord

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2020, 08:07

MILION ZARAŽENIH U FRANCUSKOJ: Juče ponovo oboren crni rekord

Preko 41.000 zaraženih samo u jednom danu

U Francuskoj je zabeležen rekordan broj obolelih u jednom danu od početka pandemije - 41.622, šaopštili su u četvrtak francuski zdravstveni zvaničnici.

Ukupan broj zaraženih u Francuskoj porastao je na skoro milion, objavljeno je ubrzo nakon što je premijer Žan Kasteks rekao da će u zemlji biti uveden policijski čas za više od dve trećine stanovnika, upozoravajuci da vreme teče i da je neophodno da se spreči širenje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << infekcije kako bi se izbegle još oštrije mere.

U poslednja 24 sata hospitalizovano je 847 pacijenat, što je prvi put od 6. aprila da je bro pacijenata kojima je potrebno bolničko lečenje veći od 800 u jednom danu, naovodi agencija Rotjers.

U bolnicama se zbog lečenja kovida-19 ukupno nalazi 14.032 obolelih.

U poslednja 24 sata preminule su 162 osobe, čime je ukupan broj žrtava korona virusa porastao na 34.210.

Kako napomnje Rotjers, Francuska bi sutra mogla da postane druga zemlja Zapadne Evrope u kojoj je reigistrovano više od milion slučajeva zaraze.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Druga zemlja u Evropi sa MILION ZARAŽENIH: U Francuskoj APSOLUTNI REKORD obolelih od korone za 24 sata

Izvor: Blic, 23.Okt.2020

U Francuskoj je zabeležen rekordan broj obolelih u jednom danu od početka pandemije - 41.622, saopštili su u četvrtak francuski zdravstveni zvaničnici.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.