MANJAK OBJASNIO SLABOST ĐILASA: U ovome se vidi njegova nemoć i panika njegovih poltrona

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jul.2020, 21:37

MANJAK OBJASNIO SLABOST ĐILASA: U ovome se vidi njegova nemoć i panika njegovih poltrona

Pristojna Srbija neće kabadahije kojima je jedina politika mržnja, nasilje i pretnje neistomišljenicima

Član beogradskog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Nemanja Manjak reagovao je na brutalnu kampanju protiv predsednika Aleksandra Vučića i članova njegove porodice, koja je orkestrirana pod dirigentskom palicom Dragana Đilasa

- Oni koji su se od naroda krili iza bojkota, danas neumoljivo nastavljaju prljavu kampanju pretnji koje su uperene protiv Aleksandra >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Vučića, njegove dece i porodice. Monstrumi kojima nista nije sveto - napisao je Manjak na Tviteru.

Oni koji su se od naroda krili iza bojkota, danas neumoljivo nastavljaju prljavu kampanju pretnji koje su uperene protiv @avucic njegove dece i porodice. Monstrumi kojima nista nije sveto.

— Nemanja Manjak (@NemanjaManjak) July 1, 2020

Nemoc i panika @DraganDjilas i njegovih poltrona vidi se u nastavku pretnji @avucic i njegovoj deci. Pristojna Srbija nece Djilasove kabadahije kojima je jedina politika mrznja, nasilje i pretnje neistomisljenicima. #podrskavucicu

— Nemanja Manjak (@NemanjaManjak) July 1, 2020

- Nemoć i panika Dragana Đilasa i njegovih poltrona vidi se u nastavku pretnji Vučiću i njegovoj deci. Pristojna Srbija neće Đilasove kabadahije kojima je jedina politika mržnja, nasilje i pretnje neistomišljenicima - dodao je Manjak.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.