MALI GAGI Nađa Higl sinu dala ime po ocu i svekru

Izvor: Blic, 10.Apr.2014, 21:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MALI GAGI Nađa Higl sinu dala ime po ocu i svekru

Unuka već zovemo mali Gagi, kaže za „Blic“ ponosni deda Dragan nakon što je šampionka u plivanju u utorak rodila sina. Nađa Higl i njen suprug Milan u braku su od septembra

Naša najbolja plivačica Nađa Higl postala je majka dečaka Dragana, kog je u utorak oko 20 časova rodila u pančevačkom porodilištu. Beba je na rođenju bila dugačka 52 centimetara i teška 3.800 grama.

I Nađa i njen sinčić se osećaju odlično, a iz porodilišta bi trebalo da izađu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << najkasnije u petak. Nađa je od septembra prošle godine u braku sa Milanom Boharevićem.

- Svi smo jako ponosni i srećni. Trudnoća je prošla u najboljem redu. Nađa se porodila prirodnim putem, bez epidurala i sada se oseća odlično - kazao je ponosni deda Dragan za “Blic”.

Ponos

Dragan Higl (na slici sa suprugom Snežanom) izuzetno je privržen deci, a jedan od dokaza je i tetovaža na njegovoj glavi. Naime, ponosni tata je istetovirao brojke koje pokazuju vremenski rezultat koji je Nađa isplivala na Svetskom prvenstvu u Rimu 2009, kada je osvojila zlatnu medalju.

On ima razlog da i dodatno bude srećan. Naime, unuk nosi njegovo ime, a ujedno i ime svog drugog dede po ocu.

- Nađa nam je nagovestila da će sina nazvati po meni i Milanovom pokojnom ocu, a mi ga već zovemo mali Gagi - ispričao je otac naše plivačice i dodao da i on i cela porodica jedva čekaju da im unuk dođe kući.

Porodica je slavila sinoć, a pre toga su Nađinog starijeg brata Sebastijana, takođe plivača, ispratili na takmičenje u Ajndhoven. Veselje je bilo upriličeno u jednom restoranu u Nađinom Pančevu.

Kako “Blic” saznaje, trudnoću je vodio doktor Parović, a sve je prošlo bez ikakvih problema i plivačica se sada oseća kao nova.

- Cela trudnoća je prošla lagano i Nađa ni u jednom trenutku nije imala nikakvih problema - kazao je jedan od Nađinih prijatelja.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ponosna mama: Nađa Higl nazvala sina po ocu i svekru

Izvor: Svet plus, 10.Apr.2014

Naša reprezentativka Nađa Higl se pre dva dana porodila i postala ponosna mama dečaka kome su dali ime Dragan. Beba nazvana po dedi je dugačka 52 centimetra i teška 3.800 grama.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.