M. B. iz Banjaluke pušten da se brani sa slobode

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Mar.2015, 18:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

M. B. iz Banjaluke pušten da se brani sa slobode

BANJALUKA – M. B. (49) iz Banjaluke, koji je osumnjičen da je počinio krivično djelo zadovoljenje polnih strasti pred drugim, danas je pušten da se brani sa slobode, nakon saslušanja u banjalučkom Okružnom tužilaštvu, rekla je Srni portparol Tužilaštva Maja Đaković-Vidović.

Vidovićeva je istakla da je postupajući tužilac M.B. pustio da se brani sa slobode zbog toga što nije ispunjen nijedan od posebnih uslova za određivanje mjere pritvora.

"Centar javne >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << bezbjednosti (CJB) Banjaluka danas je, uz izvještaj predao Okružnom tužilaštvu M.B. (49), koji je osumnjičen da je počinio krivično djelo zadovoljenje polnih strasti pred drugim", navela je ona.

Policija je juče uhapsila M.B. po naredbi Osnovnog suda Banjaluka.

Istog dana je izvršen pretres kuće, prostorija na radnom mjestu i putničkog automobila "pasat" koje je koristio osumnjičeni.

Prilikom pretresa policija je pronašla laptopove, računare, mobilne telefone, cd-ove, USB-ove, žensko intimno rublje, seksualna pomagala, pištolj i druge predmete koji će poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku protiv osumnjičenog.

Vezane vijesti:

Osumnjičeni za pedofiliju predat Okružnom tužilaštvu

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Blagojević pušten da se brani sa slobode

Izvor: BanjalukaLive.com, 07.Mar.2015

Mirko Blagojević (49) iz Banjaluke, koji je osumnjičen da je počinio krivično djelo zadovoljenje polnih strasti pred drugim, pušten je da se brani sa slobode, potvrdila je portparol banjalučkog Okružnog tužilaštva Maja Đaković-Vidović. "Blagojević je pušten da se brani sa slobode zbog...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.