Lulu, najstariji pas na svetu, ima 147 psećih godina

Izvor: Vesti-online.com, 26.Feb.2010, 12:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lulu, najstariji pas na svetu, ima 147 psećih godina

Pas Lulu, sa svojih 147 psećih godina, je najstariji pas na svetu. Njen vlasnik, Trevis Bakli (60) iz Kenventrija, smatra da je doživela 21 ljudsku godinu jer je hrani pečenim odrescima, teletinom i kobasicama, a za desert dobija sir ili keks.

Lulu je kod kuće uvek jela najbolje meso. Držim je na strogoj dijeti i jede šunku i teletinu. Siguran sam da je zato doživela toliko godina. Uživa u hrani i dosta je razmažena - rekao je Bakli.

Trevis je dobio Lulu kao >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << poklon od svoje ćerke Eme 1989. godine. Trevis i njegova devojka, Suzan Paribus (54), vodili su sa sobom Lulu kad god bi otišli na odmor.

Iako je skoro potpuno oslepela i ne čuje dobro, Lulu se i dalje igra sa drugim psima i odlazi u šetnju.

Veterinar je vlasniku rekao da je prema poslednjim podacima sigurno da je Lulu najstariji pas na svetu i očekuju potvrdu Ginisove knjige rekorda.

Rekord je do sada držao pas Oto koji je bio star 20 godina, a uginuo je prošle godine.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.