Ljubav uživo: Voditelj Granda zaprosio devojku u emisiji

Izvor: Blic, 08.Mar.2016, 11:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljubav uživo: Voditelj "Granda" zaprosio devojku u emisiji

Voditelj Igor Ćurčić zaprosio je svoju dugogodišnju devojku Tijanu Vasiljević na veoma originalan i romantičan način.

Tokom emisije uživo, u kojoj je ugostio pevača Željka Vasića, Igor je pred kamere izveo Tijanu, i pitao je da se uda za njega.

U svemu mu je pomogao i Željko, koji je otpevao pesmu "Zauvek", u kojoj je čak malo i izmenio tekst i ubacio Tijanin nadimak, kao i Igorova koleginica Bojana Lazić.

- Ugostio sam i predsednike i ministre >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i najveće zvezde, i nikada nisam imao tremu, ali sada je imam - rekao je voditelj pre nego što je kleknuo na koleno, i zaprosio je. Tijana je, na njegovo oduševljenje, ali i na oduševljenje svih prisutnih, rekla "da".

- Pronašao sam ženu svog života. Svima želim istu sreću, a muškarcima bih poručio da vole i poštuju svoje žene i devojke, i da ih čuvaju – uzbuđeno je rekao Igor.
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

(VIDEO) VERIDBA UŽIVO: Voditelj Granda zaprosio devojku pred kamerama!

Izvor: Kurir, 08.Mar.2016

Ćurčić je na kraju emisije umesto odjave pozvao Tijanu, koja je bila u studiju, da mu se pridruži i pitao je da se uda za njega...Voditelj TV Grand Igor Ćurčić zaprosio je devojku Tijanu Vasiljević u svojoj emisij...Njemu je u tom činu pomogao Željko Vasić, jučerašnji gost u emisiji „Grand...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.