Lideri DF-a razgovarali sa Vučićem: Božović saopštio ono što misle svi Srbi u Crnoj Gori

Izvor: Beta, 29.Nov.2020, 21:11

Lideri DF-a razgovarali sa Vučićem: Božović saopštio ono što misle svi Srbi u Crnoj Gori

Lideri Demokratskog fronta (DF) Andrija Mandić i Milan Knežević razgovarali su večeras s predsednikom Srbije Aleksandrom Vučicem i srpskim državnim vrhom o "sramotnoj odluci odlazećeg crnogorskog režima da protjera srpskog ambasadora"."Andrija Mandić i Milan Knežević još jednom su ponovili da ambasador Vladimir Bozović nije saopštio nista što ne misli i ne govori svaki Srbin u Crnoj Gori. Ali da je odlazeći režim Mila Đukanovića želio da njegovim protjerivanjem nepopravljivo i trajno poremeti odnose naše dvije bratske države”, navodi se u saopštenju Demokratskog fronta.Lideri DF, kako su kazali, snažno se zalažu za to da buduća vlast napravi radikalni zaokret u spoljnoj politici i odnose Srbije i Crne Gore podigne na najviši nivo."Predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću i srpskom državnom vrhu Andrija Mandić i Milan Knežević su iznijeli mišljenje kako bi Srbija trebalo uraditi sve što je u njenoj moći da se zaustave ovakvi i slični antisrpski dukljanski naumi, i tako stvorila pretpostavke da se nakon 2. decembra, u najkraćem mogućem roku odnosi dvije bratske države unaprijede i podignu na najviši mogući nivo", zaključeno je u saopštenju Fronta.Premijerka Srbije Ana Brnabić kazala je da je na predlog predsednika Aleksandra Vučića, ta zemlja odustala od proterivanja ambasadora Crne Gore u Srbiji Tarzana Miloševića.Ona je ...

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mandić i Knežević razgovarali sa Vučićem: Božović saopštio ono što misle svi Srbi u Crnoj Gori

Izvor: Danas, 29.Nov.2020

Lideri Demokratskog fronta (DF ) Andrija Mandić i Milan Knežević razgovarali su večeras s predsednikom Srbije Aleksandrom Vučicem i srpskim državnim vrhom o "sramotnoj odluci odlazećeg crnogorskog režima da protjera srpskog ambasadora".

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.