Lažni pilot besplatno leteo

Izvor: Blic, 23.Sep.2012, 18:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lažni pilot besplatno leteo

Poput Leonarda di Kaprija u filmu “Uhvati me ako možeš” i Andrea Sirlo (32), koji je na svom Fejsbuk profilu napisao da je po zanimanju pilot, uspeo je najmanje jednom ove godine da putuje avionom u kokpitu kao treći pilot, pre nego što ja policija uhvatila i optužila za ugrožavanje bezbednosti u avio saobraćaju i lažno predstavljanje.

Lažni pilot uzeo je i lažno ime Andrea Sirlo, po uzletnoj pisti na aerodromu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Pertini u Torinu, lažno se predstavljao na Fejsbuku gde je imao 400 prijatelja.

Kao “pilot” uspeo je da prevari osoblje u avionu na liniji Minhen-Torino, 6. aprila ove godine.

Di Kaprijev “dvojnik” je nezaposlen i počinilac je niza prevara. Kada je uhvaćen, odveo je policajce na mesto gde je držao uniforme, razne kartice i priručnik iz teorije letenja.

Da bi njegov lažni identitet bio što verodostojniji, na Fejsbuku je napravio i lažni profil stjuardese koja mu je prijateljica i sa kojom je pričao o letovima, putovanjima i raznim dešavanjima “na poslu”.

Povezane vesti: Odloženo sletanje jer je pilot bio zauzet slanjem SMS poruke Anonimni vlasnik aviona obezbedio prevoz za Mariju Ilić Avion leteo 250 kilometara bez pilota Pilot zaprosio stjuardesu tokom leta

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lažni pilot besplatno leteo

Izvor: medio.rs, 23.Sep.2012

Poput Leonarda di Kaprija u filmu Uhvati me ako možeš i Andrea Sirlo (32), koji je na svom Fejsbuk profilu napisao da je po zanimanju pilot, uspeo je najmanje jednom ove godine da putuje avionom u kokpitu kao treći pilot, pre nego što ja policija uhvatila i optužila za ugrožavanje bezbednosti u...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.