Lažne dojave o postavljenim bombama na železničkoj stanici i beogradskom Zoo vrtu

Izvor: Beta, 15.Maj.2022, 17:52

Lažne dojave o postavljenim bombama na železničkoj stanici i beogradskom Zoo vrtu

Kontradiverzionim pregledom je utvrdjeno da su dojave o bombama postavljenim na železničkoj stanici i beogradskom Zoo vrtu bile lažne, rečeno je danas agenciji Beta u Ministarstvu unutrašnjih poslova.Dojave da su eksplozivne naprave postavljene u ova dva objekta poslate su u 13.45 sati.U petak su pretnje o postavljenim bombama bile upućene na adrese tri tržna centra i četiri studentska doma u Beogradu, koji su svi bili evakuisani, a kontradiverzionim pregledom je bilo utvrdjeno takodje da su dojave bile lažne.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Još dve lažne dojave o bombama u Beogradu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 15.Maj.2022

Kontradiverzionim pregledom je utvrđeno da su dojave o postavljenim bombama na dve lokacije u Beogradu bile lažne, rečeno je agenciji Beta u Ministarstvu unutrašnjih poslova Srbije 15. maja.  Dojave da su eksplozivne naprave postavljene na železničkoj stanici Novi Beograd i beogradskom Zoo vrtu...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.