Lažne dojave o bombama na podgoričkom i tivatskom aerodromu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Jul.2019, 09:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lažne dojave o bombama na podgoričkom i tivatskom aerodromu

Na podgoričkom i tivatskom aerodromu juče je prijavljeno da je postavljena bomba, prenosi RTCG informacije crnogorskih "Dnevnih novina".

Kako je tom listu kazao jedan od putnika, koji se u tom momentu nalazio na podgoričkom aerodromu, policija je pregledala svaku torbu putnika.

Na aerodromima je nakon toga bila pojačana kontrola policije i obavljen je detaljan pregled.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Lažne dojave o bombi na crnogorskim aerodromima

Izvor: B92, 18.Jul.2019

Podgorica -- Na podgoričkom i tivatskom aerodromu juče je prijavljeno da je postavljena bomba, prenosi RTCG...Jedan od putnika koji se nalazio na aerodromu rekao za "Dnevne novine" da je policija pregledala svaku torbu putnika. Na aerodromima je nakon toga bila pojačana kontrola policije i obavljen...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.