Lavrov 28. i 29 oktobra u radnoj poseti Beogradu

Izvor: Beta, 22.Okt.2020, 16:09

Lavrov 28. i 29 oktobra u radnoj poseti Beogradu

Šef ruske diplomatije Sergej Lavrov boraviće 28. i 29. oktobra u radnoj poseti Beogradu tokom koje će razgovarati sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i učestvovati u svečanostima povodom završetka unutrašnjih radova u Hramu Svetog Save, saopštila je danas portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova.Na redovnoj konferenciji za novinare, Zaharova je navela da će Lavrov učestvovati i u paljenju večne vatre na groblju Oslobodioci Beograda."Predvidjeno je dublje razmatranje rusko-srpske saradnje, razmena mišljenja o aktuelnim medjunarodnim problemima, uključujući i situaciju u rešavanju kosovskog problema", navela je Zaharova.Lavrov će prethodno 28. oktobra posetiti Bosnu i Hercegovinu, gde će razgovarati sa najvišim rukovodstvom, i odvojeno sa članom Predsedništva BiH Miloradom Dodikom.Šef ruske dilomatije će u okviru turneje 26. oktobra posetiti Grčku.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lavrov 28. i 29. oktobra u radnoj poseti Beogradu

Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Okt.2020

Šef ruske diplomatije Sergej Lavrov boraviće 28. i 29. oktobra u radnoj poseti Beogradu tokom koje će razgovarati sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i učestvovati u svečanostima povodom završetka unutrašnjih radova u Hramu Svetog Save, saopštila je danas portparolka Ministarstva spoljnih...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.