Lavrov 28. i 29. oktobra u radnoj poseti Beogradu

Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Okt.2020, 16:16

Lavrov 28. i 29. oktobra u radnoj poseti Beogradu

Šef ruske diplomatije Sergej Lavrov boraviće 28. i 29. oktobra u radnoj poseti Beogradu tokom koje će razgovarati sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i učestvovati u svečanostima povodom završetka unutrašnjih radova u Hramu Svetog Save, saopštila je danas portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova.

Na redovnoj konferenciji za novinare, Zaharova je navela da će Lavrov učestvovati i u paljenju večne vatre na groblju Oslobodioci Beograda.
>> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << />
"Predviđeno je dublje razmatranje rusko-srpske saradnje, razmena mišljenja o aktuelnim međunarodnim problemima, uključujući i situaciju u rešavanju kosovskog problema", navela je Zaharova.

Lavrov će prethodno 28. oktobra posetiti Bosnu i Hercegovinu, gde će razgovarati sa najvišim rukovodstvom, i odvojeno sa članom Predsedništva BiH Miloradom Dodikom.

Šef ruske dilomatije će u okviru turneje 26. oktobra posetiti Grčku.
Pogledaj vesti o: Sveti Sava

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.