LSV traži reviziju Energetskog sporazuma sa Rusijom oko NIS-a

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 05.Dec.2020, 13:25

LSV traži reviziju Energetskog sporazuma sa Rusijom oko NIS-a

Liga socijaldemokrata Vojvodine (LSV) saopštila je da "objavljen podatak da je Naftna industrija Srbije (NIS) ubedljivo najprofitabilnija kompanija u Srbiji" mora konačno inicirati reviziju Energetskog sporazuma koji je Srbija napravila sa ruskom kompanijom Gaspromnjeft, a "na štetu njenih građana". "Nenadoknadive posledice upotrebe nedozvoljenih tehnologija crpljenja, koje koristi ruska kompanja, već su napravile ekološku i materijalnu štetu našoj zemlji",...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

LSV: Nećemo više da gledamo kako nam Rusi vade naftu za sitne pare

Izvor: Danas, 05.Dec.2020

Liga socijaldemokrata Vojvodine (LSV) ocenila je danas da podatak da je Naftna industrija Srbije (NIS) ubedljivo najprofitabilnija kompanija u Srbiji "mora konačno inicirati reviziju Energetskog sporazuma koji je Srbija napravila sa ruskom kompanijom Gaspromnjeft, a na štetu njenih gradjana".

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.