LOTAR MATEUS PROGOVORIO: Marijana mi je najveća greška, u braku je bilo samo po njenom!

Izvor: Kurir, 05.Mar.2014, 23:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LOTAR MATEUS PROGOVORIO: Marijana mi je najveća greška, u braku je bilo samo po njenom!

Marijana nije mogla da se skrasi na jednom mestu. Sve je bilo u redu dok je bilo po njenom. Ali, kad je trebalo da bude po mom, onda su nastajali veliki problemi, otkriva Lotar

Lotar Mateus konačno otkriva, u autobiografiji „Sve ili ništa“, detalje upoznavanje, zavođenje, brak i razvod sa kreatorkom Marijanom Mateus! Čuveni nemački reprezentativac i trener je priznao da najvećom greškom u životu smatra to što je zbog Marijane raskinuo ugovor sa jednim brazilskim >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << timom, a za razvod je okrivio kreatorku!

Naime, pošto je iz Mađarske dobio angažman u Brazilu, on se dogovorio sa tadašnjom suprugom da će dolaziti kod njega svakog meseca, a ona je to izbegavala i posetila ga samo jednom, i to zbog karnevala!

Došla zbog karnevala

- Telefonski razgovori sa Marijanom nisu mi ulivali nadu da će mi ona, kao što smo se dogovorili, dolaziti u posetu. Jednom prilikom se stvarno potrudila i došla, ali samo zbog karnevala. Već mi je tada bilo jasno da naš plan neće funkcionisati.

Nisam želeo treći razvod

Zato sam Marijani rekao da posle Rija ne mora da dolazi u Kuritibu. Moja supruga je bila neodlučna, pa je meni ostavila da donesem konačnu odluku. Da izaberem brak ili klub, da se odlučim između usamljenosti i porodičnog života, da se odlučim između porodičnog mira stalnog lutanja. I ja sam se odlučio za brak, a protiv brazilske varijante. Meni je u svakoj situaciji brak bio na prvom mestu. Posle dva razvoda nisam želeo treći. Danas znam da je ta odluka bila potpuno pogrešna - napisao je Lotar, a zatim je detaljno ispričao pokušaj spasavanja braka:

- U Budimpešti sam još jednom pokušao da se dogovorim sa svojom ženom. Ona mi je tom prilikom sasvim jasno stavila do znanja da ne može da se obaveže da svakog meseca 12 sati provodi u avionu, ne bi li sa mnom provela deset dana. Posle dva meseca, sve oko čega smo se dogovorili pokazalo se kao neizvodljivo. Zato sam odlučio da predložim brazilskom timu uzajamni raskid ugovora. Da, to je bila moja najveća greška. Ne samo profesionalna nego i uopšte. Brak nisam uspeo da spasem. Zato je trebalo da rizikujem i vidim da li je on u stanju da preživi moj brazilski angažman.

Kad je trebalo da bude po mom, onda su nastajali veliki problemi

Posle njegovog povratka u Mađarsku, Marijana i Lotar su, kao on tvrdi, uz promenljivu sreću, ostali zajedno još godinu dana.

- Posle toga naš brak je doživeo konačni slom. Marijana će možda to pokušati da objasni našim svađama. Ali zbog čega smo se svađali? Marijana nije mogla da se skrasi na jednom mestu. Sve je bilo u redu dok je bilo po njenom. Ali, kad je trebalo da bude po mom, onda su nastajali veliki problemi - otkriva Lotar u autobiografiji „Sve ili ništa“.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.