Izvor: Press, 19.Nov.2018, 20:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LIKVIDACIJA U PODGORICI Ubijen ozloglašeni kriminalac, pripadnik kavačkog klana!

Pripadnik Kavačkog klana Veselin Kalezić (48) ubijen oko 18 sati u podgoričkom naselju Stari aerodrom
Ubistvo se dogodilo ispred jedne zgrade u blizini nekadašnjeg stadiona FK Grafičar.
Na periferiji Podgorice, u selu Dajbabe, policija jenpronaa zapaljen automobil ali još nije utvrđeno da li je on pripadao ubici.
U toku je uviđaj a policija intenzivno traga za počiniocima.
Ubijeni >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << je osuđivan zbog ubi­stva u cen­tru Pod­go­ri­ce sre­di­nom de­ve­de­se­tih, hapšen zbog bacanja bombe na kuću djevojke, a lisice na ruke stavljane su mu i zbog napada na pri­pad­ni­ka In­ter­vent­nog vo­da po­li­ci­je.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novo ubistvo u Podgorici

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 19.Nov.2018

Podgoričanin Veselin Kalezić ubijen je oko 17 sati i 30 minuta u podgoričkom naselju Stari aerodrom, prenose mediji. Pronađen je i zapaljeni automobil u selu Botun u Zeti. Kalezić je poznat kao bezbjednosno interesantna osoba, i već je osuđivan zbog raznih krivičnih djela. U toku je potraga...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

UBIJENI PODGORIČANIN VESKO KALEZIĆ SLUTIO ŠTA MU SE SPREMA: Nosio pancir i prijavljivao kola bez tablica da se motaju oko kuće! Evo kome je STAO NA ŽULJ! (FOTO, VIDEO)

Izvor: Kurir, 20.Nov.2018, 09:45

Podgoričanin Veselin Kalezić ubijen je sinoć iz vatrenog oružja na Starom aerodromu ispred lokala “Level”, a policija još traga za napadačima.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.