LICEMERNO! Krstić snimao kako pomaže baki pre SAMO TRI DANA - slao PLEMENITE PORUKE, a ojadio Beograd (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2022, 12:52

LICEMERNO! Krstić snimao kako pomaže baki pre SAMO TRI DANA - slao PLEMENITE PORUKE, a ojadio Beograd (VIDEO)

Uhapšen je zbog sumnji da je izveo mahinacije sa fiktivno fakturisanim ugovorima o otpadu.

Vojkan Krstić, vlasnik firme "Elita gradnja" koji se javnosti godinama predstavljao kao humanitarac, uhapšen je jutros zbog sumnje da je državnu zemlju koristio kao deponiju.

Pre svega tri dana, na društvenim mrežama objavljen je njegov snimak kojim je još jednom želeo javno da se predstavi kao osoba koja pomaže bespomoćnima.

Naime, na videu koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << objavljen na njegovom Instagram profilu, Krstić i njegova dva prijatelja odlaze do Stolca kako bi pomogli baki Dušanki koja živi sama u veoma teškim uslovima.

- Idemo u jednu akciju, da pokažemo kako omladina nije zamrla u selima. Na mestu Stolac se nalazi jedna baka koja gore nema drva, dosta je neprohodno do nje, i danas smo se dogovorili da je posetimo, da iscepamo malo drva i da joj donesemo hranu - govori Krstić na početku videa.

Potom se sa nekoliko svojih prijatelja terenskim vozilom uputio do Stolca, gde ih je dočekala baka.

A post shared by Vojkan Krstic (@vojkan.krstic)

- Mesto Stolac, puno je naroda, a malo ljudi. Kao što vidite, sneg je prešao čak i kolena i pogledajte put kojim smo stigli. Probili smo put koji je trajao tri do četiri sata... ali smo stigli - navodi Vojkan.

Potom su snimili kako seku drva i terenskim vozilima dostavljaju do bakine kuće. Posle razgovora sa njom, po povratku, Krstić je poručio: "Moji ljudi, i vi što imate novca, džaba vam karijera, ako u životu ogluvite na srce. Nemojte to da dozvolite. Novac dođe i prođe, ali budite u životu normalni i radite ove stvari".

Vojkan Krstić inače je direktor Spasilačkog centra Srbije i vlasnik firme "Elita gradnja".

Uhapšen je zbog sumnji da je izveo mahinacije sa fiktivno fakturisanim ugovorima o otpadu, a na štetu tri beogradske opštine od oko 10 miliona dinara.

Krstić i još šest osoba, među kojima su i opštinski funkcioneri, uhapšeni su u akciji pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova kojom je koorodiniralo Posebno odeljenje za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.