Uhapšen prvi čovek Spasilačkog centra Srbije

Izvor: OkRadio.rs, 09.Feb.2022, 14:26

Uhapšen prvi čovek Spasilačkog centra Srbije

Vlasnik firme "Elita gradnja" d.o.o. Beograd Vojkan Krstić, koji je i prvi čovek Spasilačkog centra Srbije, uhapšen je danas. Kako saznaje Tanjug, on je osumnjičen za mahinacije sa fiktivno fakturisanim ugovorima o otpadu, a na štetu tri beogradske opštine od oko 10 miliona dinara   Krstić i još šest osoba, među kojima su i opštinski funkcioneri, uhapšeni su u akciji pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova kojom je koordiniralo Posebno odeljenje za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.     Obavljeni su pretresi na više lokacija u Beogradu, kao i u Jajincima, gde se nalazi objekat Spasilačkog centra Srbije, za koji očevici kažu da više liči na...

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšeni Vojkan Krstić objavljivao snimke na kojima je u društvu Srđana Đokovića (VIDEO)

Izvor: Danas, 09.Feb.2022

Uhapšeni Vojkan Krstić, vlasnik firme "Elita gradnja" i načelnik Spasilačkog centra Srbije u oktobru 2021. godine na svoj Instagram profil postavio je snimak na kome se vidi da se nalazi u društvu Srđana Đokovića, oca našeg najboljeg tenisera Novaka Đokovića.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.