LG preuzeo novu ulogu u industriji zabave

Izvor: Blic, 05.Okt.2012, 12:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LG preuzeo novu ulogu u industriji zabave

Južnokorejska elektronska kompanija LG preuzela je novu ulogu u industriji zabave i razvila mnoštvo inovativnih uređaja, kao podršku toj industriji.

Ovo potvrđuju velika ulaganja u “3D Smart TV gaming” aplikacije, kao i saradnja sa kompanijama kao što je “Gameloft” vezano za “smart” telefone ili “Gaikai” za “Cloud gaming” servise.

3D paket igara na “LG Smart” televizorima sastoji se, kako je objavio LG, od igara koje su već stekle veliku >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << popularnost: “Air Penguin”, “Frisbee Forever”, “Downhill Bowling 2”, “Burn The City” i “Diversion”.

Vezano za “smart” telefone, kompanija neprestano unapređuje funkcije kako bi uređaji podržali i najzahtevnije igre, što uključuje i 3D funkcionalnost.

Na primer, “Optimus Vu” je opremljen brzim “Tegra 3 quad-core” procesorom i IPS ekranom od pet inča koji podržavaju zahtevne igre.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.