LETITE ZA SITNIŠ: Kineska aviokompanija uvodi mesta za stajanje

Izvor: Kurir, 11.Feb.2015, 19:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LETITE ZA SITNIŠ: Kineska aviokompanija uvodi mesta za stajanje

Neophodno je da se ispune mnogi uslovi, da se postigne dogovor sa proizvođačima aviona, dobije dozvola vlasti i ubede klijenti u ispravnost takvog postupka, objasnio je portparol Spring erlajnza

Prva kineska loukost aviokompanija Spring erlajnz ponovo planira da traži dozvolu nadležnih organa za uvođenje jeftinijih mesta za stajanje putnika u avionima.

Takvu ideju je prvi put imao predsednik upravnog odbora kompanije Van Čenhua još 2008. godine >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << kada je zbog proslave kineske Nove godine došlo do nestašice avio i železničkih karata, rekao je portparol kompanije Kineskom nacionalnom radiju.

"Neophodno je da se ispune mnogi uslovi, da se postigne dogovor sa proizvođačima aviona, dobije dozvola vlasti i ubede klijenti u ispravnost takvog postupka", objasnio je portparol Spring erlajnza.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.