Krsmanovići ne veruju zvaničnoj istrazi: Privatni forenzičari potvrdili njihov NAJVEĆI STRAH

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Sep.2017, 23:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krsmanovići ne veruju zvaničnoj istrazi: Privatni forenzičari potvrdili njihov NAJVEĆI STRAH

Mnogi dokazi ukazuju na isto

Poslednji put kada je neko video živu Jelenu Marjanović, a da nije član porodice Marjanović, bio je u petak 1. aprila u 17.30 sati, što je, tvrdi Blic, bilo istoga dana kada je je mogla biti ubijena.

ŠOK U ISTRAZI Toksikološkim nalazom utvrđeno da li je Jelena Marjanović bila TRUDNA kada je ubijena

Ovako priča sestra od strica ubijene pevačice Teodora Krsmanović (19) iz Kraljeva. Ona je u svojoj potresnoj ispovesti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za pomenuti list ispričala zašto se porodica odlučila da angažuje privatne forenzičare, kao i do kojih su frapantnih zaključaka došli.

Jedan od najinteresantnijih podataka je upravo onaj na koji mnogi dokazi navode - Jelena je mogla da bude mnogo ranije nego što je to porodica Marjanović prijavila.

*Grand Specijal*

A post shared by Jelena Krsmanović (@jecakrsmanovic) on Dec 10, 2015 at 9:48pm PST

Krsmanovići, familija ubijene pevačice, tvrde upravo da ona nije ubijena na nasipu u Crvenki, gde je njeno telo pronađeno 3. aprila 2016. godine posle oko 20 časova potrage.

- Pričale smo sa forenzičarima koje smo angažovali, oni su nam rekli da nije ubijena na nasipu - navodi Jelenina sestra.

Nju su, kako prenosi Blic, poslednji put videli živu ljudi koji nisu članovi porodice Marjanović.

- Ona je poslednji put viđena u petak, 1. aprila u 17.30 sati. Nakon što je uzela dete iz vrtića i odvezla vaspitačicu kući, krenula je ka svom domu. Mogla je biti ubijena iste večeri, jer je posle toga niko nije video ni čuo - ističe Teodora koja je odlučna u nameri da rasvetli ubistvo svoje sestre.

Ovo baca senku na razgovor majke i ćerke: navodno, Jelena Krsmanović je, trčeći na nasipu, u nekom trenutku telefonom pozvala svoju majku s kojom je nakratko razgovarala. Međutim, sada nije poznato da li je Jelenina majka zaista razgovarala sa pevačicom ili je neko simulirao njen glas.

Kako ističe Teodora, njena porodica anagažovala je Centar za forenzička istraživanja kako bi se došlo do novih dokaza.

- Dogovorili smo se da sve podatke koje sakupimo dostavimo policiji i tužilaštvu, jer nam je bilo bitno da ne postoji sujeta, već da se reši ubistvo - zaključuje mlada sestra ubijene pevačice, sa kojom je bila vrlo bliska.

Kako je već pisano, Centar za forenzička istraživanja iz Novog Sada uključio se u istragu o ubistvu Jelene Krsmanović Marjanović na zahtev porodice, a osim detalja koji pobuđuju sumnju na vreme ubistva, pojavio se i svedok koji pobija reči sada uhapšenog supruga.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.