Izvor: Piplmetar.rs, 05.Jan.2024, 01:30

Kraljevska stolica, vatromet, torta kao iz bajke: Starleta priredila ćerki rođendan za pamćenje!







>> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs <<


Starleta Tamara Đurić poznata je kao veoma posvećena majka, tako da svi oni koji je prate na društvenim mrežama mogu svakodnevno da svedoče njenim dogodovštinama sa ćerkom koja se, takođe, zove Tamara.
Tamara Đurić (Foto: Instagram/tamarastar89) • tamarastar89 / Instagram


Upravo otuda i ne čudi što je Tamara dala sve od sebe da ćerki priredi nezaboravnu proslavu trećeg rođendana.
Tamara Đurić (Foto: Instagram/tamarastar89)
Mala Tamara je dobila sve što je poželela, od kraljevske stolice, preko torte na sprat sa mini-vatrometom, pa sve do animatora sa likovima omiljenih animiranih junaka Mini Maus i jednoroga.
Tamarini drugari su nosili roze kapice i maske, dok je Đurićeva predano nadzirala ceo ovaj prizor i trudila se da sve prođe po planu.
Tamara Đurić (Foto: Instagram/tamarastar89)
Tamara Đurić je, sa druge strane, nedavno povadila silikone i drastično promenila frizuru, a više fotografija pogledajte u odvojenom tekstu: Povadila silikone, a sad napravila još jednu drastičnu promenu: Tamara Đurić odsekla kosu! (Foto)

Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.