Kraj februarskog proleća: Nevreme u Vojvodini, RHMZ najavio PLjUSKOVE do kraja dana u ostatku zemlje, SNEG na planinama

Izvor: Večernje novosti, 26.Feb.2020, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraj februarskog proleća: Nevreme u Vojvodini, RHMZ najavio PLjUSKOVE do kraja dana u ostatku zemlje, SNEG na planinama

Na zapadu i jugozapadu Srbije očekuju se veća količina padavina, 20 mm za 12 sati Naoblačenje sa kišom koje je zahvatilo sever Bačke i Banata, tokom prepodneva proširiće se i na ostale delove Vojvodine. Posle podne kiša i kratkotrajni lokalni pljuskovi sa grmljavinom očekuju se i u zapadnim i centralnim, a uveče i tokom noći i u ostalim predelima Srbije.Tokom noći na planinama sneg uz stvaranje i povećanje visine snežnog pokrivača za 10 do 15 cm.Krajem dana i >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << tokom noći na zapadu i jugozapadu Srbije očekuju se veća količina padavina, 20 mm za 12 sati.U Srbiji sutra oblačno i osetno hladnije sa kišom, u brdsko-planinskim predelima sa snegom, a u toku jutra uslova za susnežicu i sneg biće ponegde i u nižim predelima.Već u toku jutra u severozapadnim, a do kraja dana i u ostalim predelima Srbije očekuje se prestanak padavina i razvedravanje.Duvaće umeren do jak severozapadni vetar, krajem dana u slabljenju. Maksimalna temperatura od 5 do 10 stepeni.U petak u toku jutra i prepodneva prolazno naoblačenje sa kišom, na planinama sa snegom. Sredinom dana i posle podne razvedravanje. U subotu sunčano. U nedelju novo i prolazno naoblačenje sa kišom, na planinama sa snegom. Za vikend toplije, temperatura i preko 15 stepeni.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NEVREME STIGLO U SRBIJU, ŽUTI METEOALARM NA SNAZI: Prvo zahvatilo Vojvodinu, stižu pljuskovi, grmljavina, sneg!

Izvor: Kurir, 26.Feb.2020

Očekuje se velika količina padavina  -22 mm kiše za samo 12 sati, a na planinama i do 15 cm snega

Nastavak na Kurir...

U Srbiji noćas sneg

Izvor: Beta, 27.Feb.2020, 00:58

 Naoblačenje sa kišom, ponegde i pljuskovima, koje je zahvatilo severne i zapadne krajeve Srbije, proširiće se noćas uz sneg i na ostale predele Srbije, objavio je u sredu pred ponoć Republički hidrometeorološki zavod.Na planinama će padati sneg uz stvaranje i povećanje visine snežnog pokrivača...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.