Izvor: Beta, 27.Feb.2020, 00:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Srbiji noćas sneg

 Naoblačenje sa kišom, ponegde i pljuskovima, koje je zahvatilo severne i zapadne krajeve Srbije, proširiće se noćas uz sneg i na ostale predele Srbije, objavio je u sredu pred ponoć Republički hidrometeorološki zavod.Na planinama će padati sneg uz stvaranje i povećanje visine snežnog pokrivača za 10 do 15 santimetara.Ponegde će i u nižim predelima zapadne, centralne i južne Srbije kiša preći u sneg.Tokom noći se na zapadu i jugozapadu Srbije očekuje veća količina padavina, 20 milimetara tokom 12 sati.Na području Beograda kiša je noćas ponegde prešla u susnežicu i sneg.Temperatura je u sredu u Srbiji bila čak i do 20 stepeni, a uveče je većinom pala na svega nekoliko stepeni oko nule.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Širom Srbije noćas susnežica i sneg

Izvor: Danas, 27.Feb.2020

Naoblačenje sa kišom, ponegde i pljuskovima, koje je zahvatilo severne i zapadne krajeve Srbije, proširiće se noćas uz sneg i na ostale predele Srbije, objavio je u sredu pred ponoć Republički hidrometeorološki zavod.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.