Kosovo onlajn: Ne očekuje se da će Radoičić biti deo optužnice za ubistvo Olivera Ivanovića

Izvor: Beta, 25.Nov.2019, 22:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosovo onlajn: Ne očekuje se da će Radoičić biti deo optužnice za ubistvo Olivera Ivanovića

Potpredsednik Srpske liste Milan Radoičić neće biti deo optužnice za ubistvo lidera Gradjanske inicijative "Srbija, demokratija, pravda" Olivera Ivanovića, prenosi Kosovo onlajn.Tužilaštvo je potvrdilo za KTV da on trenutno neće biti optužen za taj slučaj.Prema rečima tužioca koji vodi istragu Sulj Hodže optužnicom će biti obuhvaćeno šest osoba za koje se sumnja da su pomagale u ubistvu Ivanovića.Advokat Mahmut Haljimi koji brani osumnjičenog Marka Rosića, jednog od sedam osumnjičenih za ubistvo Olivera Ivanovića, izjavio je prošle nedelje da je tekst optužnice za slučaj ubistva Ivanovića završen i poslat na prevodjenje.Lider Gradjanske inicijative "Sloboda, demokratija, pravda" Oliver Ivanović ubijen je 16. januara 2018. u severnom delu Kosovske Mitrovice.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Za ubistvo Olivera Ivanovića biće optuženo šest osoba, ali ne i Radoičić

Izvor: Večernje novosti, 26.Nov.2019, 01:13

Iako je za Radoičićem već raspisan međunarodni nalog za hapšenje, tužilaštvo je potvrdilo da trenutno neće biti optužen u slučaju ubistva Olivera Ivanovića Ne očekuje se da će Milan Radoičić, jedan od glavnih osumnjičenih za ubistvo bivšeg lidera SDP-a Olivera Ivanovića,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.