Kosovo ili Ustav: Zašto se sada menja Zakon o referendumu

Izvor: Danas, 19.Nov.2019, 08:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosovo ili Ustav: Zašto se sada menja Zakon o referendumu

BBCMože li Vučić da obezbedi podršku za referendum? Beograđanka Vukosava Jašić ima 78 godina i redovno izlazi na izbore, mada ne i na referendume. „Nisam učestvovala ni na jednom, nije me politika zanimala. Ali ako bude oko Kosova tu ću obavezno da glasam, jer Kosovo je Srbija već vekovima“, kaže Jakić za BBC na srpskom. […] Članak Kosovo ili Ustav: Zašto se sada menja Zakon o referendumu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Svetski dan toaleta: Brisati ili oprati – pitanje koje je podelilo svet

Izvor: Danas, 19.Nov.2019

BBC/Getty ImagesŠta znači izraz sanitarni imperijalizam „Kao Arapi, moramo da budemo sigurni da smo spakovali tri stvari – pasoš, gomilu novca i ručni prenosni bide“, šalio se egipatski komičar Basem Jusef tokom nastupa u junu u Velikoj Britaniji. A onda je počeo da maše i crevom za toalet...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.