Konkurs za ulične zabavljače i artiste otvoren do sutra

Izvor: Blic, 15.Apr.2014, 11:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konkurs za ulične zabavljače i artiste otvoren do sutra

Konkurs za ulične zabavljače i artiste završava se sutra i do tada svi zainteresovani mogu da podnesu zahtev (molbu) preko pisarnice Sekretarijata za kulturu.

Javni čas i ocenjivanje umetnika održaće se 25. i 26. aprila na prostoru Kalemegdana. U petak, 25. aprila, ocenjivaće se slikari na prostoru Glavnog (Savskog) šetališta, a u subotu, 26. aprila, ostali umetnici – artisti na prostoru Muzičkog paviljona.

Ove godine se formiraju dve nezavisne radne grupe >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << od po 10 članova (po pet stručnjaka i po pet predstavnika medija) koje će pomoći Komisiji za razmatranje zahteva izvođača kulturnog i artističkog programa za izdavanje odobrenja za izvođenje kulturnog i artističkog programa na površinama javne namene u javnom korišćenju na teritoriji grada Beograda – da adekvatno vrednuje i oceni svakog od predlagača programa i da se isti u skladu sa postignutim rezultatom rasporedi na adekvatnu lokaciju.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Konkurs za ulične zabavljače i artiste

Izvor: Studio B, 15.Apr.2014

Konkurs za ulične zabavljače i artiste završava se sutra i do tada svi zainteresovani mogu da podnesu zahtev (molbu) preko pisarnice Sekretarijata za kulturu...Javni čas i ocenjivanje umetnika održaće se 25. i 26. aprila na prostoru Kalemegdana. U petak, 25. aprila, ocenjivaće se slikari na prostoru...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.